Fler läsarröster

"Svår att lägga undan."

"Udda, mycket rolig, intressant och välskriven."

"Underhållande, lärorik och grubbelväckande bok. Speciellt intervjun med hjärnforskaren och avsnittet om hbtq gillas mycket."

Beställ "Orden vi älskar med"

Så här gör du för att köpa boken på denna webbplats: Gå till kontaktformuläret. Fyll i hur många böcker du önskar samt din adress. Jag skickar då boken och en faktura till dig. Priset är 150 kr inkl. moms och frakt.

Du kan också köpa boken på Adlibris och Bokus, och i Stockholm finns den hos flera bokhandlare. Till exempel Akademibokhandeln i Ringen, Söderbokhandeln på Götgatan, St Pauls bokhandel, Bysis Bok & Papper, Hedengrens och En annan bokhandel i Skärholmen. Den finns också hos Afrodites Apotek på Katarina Bangata och Love Store på Bondegatan.

Aight Bok

Förlaget Aight är en ny verksamhetsgren i språkkonsultfirman, och dess första bok heter "Orden vi älskar med".

Det är en ovanlig ordbok där vi resonerar kring ord som brukar användas i och om kärleksrelationer. Boken vänder sig till dig som är intresserad av språk, kommunikation, kärlek och sex. Om du håller på och dejtar eller vill utveckla en nuvarande relation så passar den särskilt bra. Författare är Mona Blåsjö och Katarina Byding.

Här kan du provläsa. Mer om boken finns på dess Facebooksida.

"Mångsidig, kunskapsrik och framför allt rolig" tycker en av läsarna. Och en annan: "Tankeväckande, gav mig kunskap som jag inte visste att jag behövde. Underbar idé."