Redigering, språkvård, skrivkurser, klarspråk, korrektur ... allt för texten!

Månadens skrivråd

Café på svenska

Orden vi älskar med

Så heter boken som jag skrivit tillsammans med Mona Blåsjö! Betäll den för 150 kr på Kontakt på denna webbplats. Eller läs mer på sidan Aight Bok.

"Bra! Många nya koncept för mig och så många klockrena citat! Väntar på del 2!"

Språknytt

Språkrådets bok Svenska skrivregler har kommit ut i ny upplaga. Läs mer om vilka nyheter den innehåller.

Jag gör allt för din text

Språkgranskning, textgranskning, textbearbetning – vad du än kallar det tror jag din text behöver det. För att bli mer begriplig, få bättre flyt och fungera som du hade tänkt.
Läs mer om textgranskning

Jag skriver texten åt dig

Om du inte kommer igång, eller om du måste slarva för att hinna – be mig skriva i stället. Jag hjälper dig var som helst i skrivprocessen.
Läs mer om text på beställning

Du kan utveckla ditt skrivande

Alla kan med träning lyckas bättre som skribenter och nå ut med sitt budskap. Ett sätt är att gå på skrivkurs. Ett annat är att få individuell handledning av mig.
Läs mer om skrivkurser

Slipp onödigt tjafs om språk

Kommunikationstips och skrivregler varierar, och visst kan det vara bra med valmöjligheter. Men friheten kan också bli frustrerande för stressade skribenter, inte minst om man producerar text tillsammans. Varje myndighet eller företag har därför stor nytta av att fastställa sina egna språkliga riktlinjer och en språkpolicy. Läs mer om
språkvård på myndigheter och företag

Väldigt mycket språkkonsult

Jag har examen från språkkonsultlinjen, som ger god insikt i hur myndighetsspråket fungerar. Sedan dess har jag dock inte bara arbetat för myndigheter utan även för företag och privatpersoner. Och ämnena har spänt över det mesta.
Läs mer om företaget